Mit netværk

 


Som ene medarbejder i LE-Consulting trækker jeg fra tid til anden på mit netværk, som består af en lang række erfarne specialister på hvert deres område. Der er således tale om en virtuel stor rådgivningsvirksomhed.
 
Alt efter opgavens karakter og omfang kan jeg inddrage relevante personer og deres respektive kompetencer for derigennem at opnå den bedste løsning. Denne fleksibilitet betyder i realiteten, at jeg via mit netværk kan klare de fleste opgaver. Og endda til en altid konkurrencedygtig pris, da jeg ikke er plaget af begrebet (læs: omkostningen) ”tomgang i organisationen”.
 
Blandt mine samarbejdspartnere kan nævnes Bornconsult som jeg har et uformelt set-up med. Blandt andet arbejder vi på at opdyrke markedet for virksomhedssparring og under-
visning. Hent vores fælles brochure i pdf-format i DK-version her og i UK-version her.

Endvidere samarbejder jeg med personer som bl.a. har erfaring med at udvikle og gennemføre medarbejderkurser og ledelsesprogrammer, herunder MBA programmer. Også opgaver som TV-reklame, online markedsføring og brochureproduktion er velkendte aktiviteter hos mine netværkspartnere.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LE-Consulting | Jordbærdalen 1 | DK-3700 Rønne | CVR-nr. 27373445__

Tlf & fax +45 5695 2014 | Mobil +45 3070 7063 | E-mail post@le-c.dk__